Mennyi ideig tart egy ruha elkészítése?

Minden egyedi ruha elkészítésének egyedi a munkaigénye is. Ez a próbák közbeiktatásával 3-4 hetet vesz igénybe, azonban a műhely terheltségétől függően ez akár a többszöröse is lehet. Mindezek figyelembevételével, amennyiben legalább 3-4 hónappal az esküvő előtt jelentkezel, akkor biztosan vállalni tudom a ruhád elkészítését.

Hányszor kell menni próbára?

A próbák számát a kért ruha összetettsége határozza meg. Általában a megrendelőim háromszor szoktak eljönni próbálni, a negyedik alkalommal már a kész ruhával távoznak. Azért szükséges ennyi próba, mert ekkor állítunk be minden egyes részletet, a pontos méretet és ezáltal szavatolt, hogy tökéletesen álljon rajtad a ruha.

Kell-e gondoskodni az előzetes anyagvásárlásról?

Nem szükséges, hiszen együtt fogjuk kiválasztani a megfelelő anyagot a megtervezett ruhához. A szalonban hatalmas választék áll rendelkezésre. Ritka esetben természetesen tervezhetünk a meglévő anyaghoz ruhát, ezt általában a hétköznapi viseletekhez ajánlom. (szoknya, nadrág, ruha, kabát…). Amennyiben rám bízod az anyagvásárlást, úgy ennek a költségeit előre szükséges kifizetni.

Vásárolhatok-e kész kollekcióból?

Elsősorban egyedi megrendelés alapján, méretre készítek ruhákat, de van lehetőség kész ruhákat is vásárolni, melyek megtalálhatóak az oldalon. A kollekció darabjai 36-os méretben készülnek, de akár kisebb változatásokat is tudunk eszközölni rajtuk.

Nézd meg a megvásárolható ruhák menüpontot. Itt tudod megnézni

Mennyibe kerül a menyasszonyi ruha?

A ruha ára függ a választott anyag minőségétől, a felhasznált díszítéstől, egyéb kiegészítőktől, a fazontól. A ruhák árát előre kiszámolom neked, így nem érhet meglepetés.

Viszonyításként, a 2021-es kollekciós darabjaink ára 250 000 Ft-tól 450 000 Ft-ig terjed.

Mire van szükség a ruhapróbán?

Fontos lesz a megfelelő melltartó, esetleg alakformáló fehérnemű és az esküvői cipő a ruha véglegesítéséhez. Nem az első alkalommal kell magaddal hoznod, de jobb időben beszerezni a kellékeket, hogy a ruhát ennek megfelelően alakítsuk.

Elkísérhet-e anyukám, barátnőm a ruhapróbákra?

Természetesen hozhatsz kísérőt magaddal. Arra kérlek, hogy egyszerre csak egy fő jöjjön el veled, hogy még kényelmesen elférjünk a szalonban. Fényképeket és videót is tudunk készíteni a próbán, amit később bárkinek megmutathastz.