Alkalmi ruha

Menyecske ruha
Az esküvők elválaszthatatlan kelléke a menyecske ruha is: amikor végre lekerül a nehéz nagy ruha, a táncparketten egy kényelmes és csinos ruhában folytatódhat a lagzi. Egy fontos apró részlet, aminek pont annyira kell a menyasszonyhoz és a menyasszonyra illenie, mint az esküvői ruhának.

Örömanya ruha
Édesanyaként az egyik legnagyobb öröm ott lenni a gyermeked esküvőjén, büszkén állhatsz a fiatal pár mellett életük leszebb napján. Nem csoda, ha szeretnél szépen, elegánsan és az alkalomhoz illően megjelenni. Az örömanya ruha megtervezésekor érdemes figyelembe venni az esküvő stílusát, a meghatározó színeit, akár a koszorúslányok ruháit is, hogy úgymond a díszlethez illő megjelenést válasszunk. Az örömanya ruha legyen csinos, előnyös, de kényelmes is.

További alkalmi ruhák
Akár esküvő, estély, fogadás, bál, szalagavató, bankett, színházi vagy üzleti megjelenésről legyen szó, a különleges alkalmakra kifogástalanul szeretnénk megjelenni, a legjobb formánkat mutatva.

Az egyedi alkalmi ruhákat a stílusodhoz, alakodhoz illeszkedve, kiváló minőségű alapanyagokból készítem el neked.

Tervezés

Ha már tudod, hogy egyedi ruhát szeretnél, de nincsen határozott elképzelésed, szívesen segítek megtervezni a megfelelőt. Ha már lelki szemeid előtt látod pontosan, hogy milyen ruhát szeretnél, segítek papírra vetni és elkészíteni.

A tervezés az első lépés. Például egy menyasszonyi ruha esetében is ezernyi ruhatípust, anyagtípust, dekoltázst, színt, ruhahosszt, uszályt, stb. különböztetünk meg, nem beszélve a kiegészítőkről. Segítek eligazodni a számtalan lehetőség között.

A ruha tervezésekor a dekorativitás mellett fontos, hogy praktikus, kényelmes, az alakodhoz illeszkedő, stílusos darabot vihess haza.

Cipőfestés, díszítés

Szeretnéd később máskor is használni az esküvői cipőd? Vagy a lagzid stílusához nem fehér cipő illik?

A nálunk vásárolt és hozott szatén cipőket egyedi színre festetheted, és különleges technikákkal díszíttetheted nálam.

A fehér színű menyasszonyi cipőből egy pillanat alatt varázsolunk egy praktikus, jól kihasználható darabot, amihez rengeteg színárnyalat közül választhatsz.

Ékszerek

Lehetőség van a megálmodott ruha egyedi, hozzá illő ékszer elkészítésére vagy teljesen függetlenül egyedi rendelésre is. Esküvői és alkalmi ékszeróráink, karkötőink minőségi Cubic Zirconia kövek, Swarovski kristályok és kézi csiszolású üveggyöngyök, ásványok felhasználásával készülnek, anti-allergén alapanyagokból. Számtalan óralapok közül lehet választani, különböző színekben, formákban, méretekben. Egyszerűtől a telis- tele csillogó kristályosig. Ez adja meg, hogy milyen dekorációs elemek, gyöngyök, kristályok, kerüljenek bele. Természetesen ez egyedi megbeszélés tárgyát képezi, így a lehetőségek tárháza végtelen. Egyedi charmok, medálok, fityegők hozzáadásával még személyre szabott ékszert tudhatunk magunkénak, páratlan ajándéknak is tökéletes választás lehet.

Kiegészítők

Minden a részleteken múlik, ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem. Menyasszonyi ruhádhoz segítek kiválasztani a megfelelő fátylat, kiskabátot, kesztyűt, bolerót, táskát, ami azzal színben, stílusban és méretben is összhangban lesz.

Itt is fontos, hogy az esküvő és a menyasszony stílusához megfelelő kiegészítőket válasszuk. A templomi esküvőkön szokás a fátyol és a vállat takaró boleró, kendő viselete, de egy téli esküvőre akár egy csinos kis kabátra is szükség lehet.

Kismama ruha

A kismamáknak sem kell lemondani az egyedi, divatos ruhadarabokról, nektek is tervezek és készítek ruhákat, melyeket egyéniségetekhez igazítok, a vonzó külső megtartásával.

Gyakran keresnek meg kismama menyasszonyok, akik egyedi ruhában lehetnek a legszebbek a nagy napon. A terhesség alatt sokat változik a test, amit a nők nem mindig viselnek olyan könnyen, gyakran veszítik el az önbizalmukat. Egy csodás egyedi ruha pontosan úgy fog állni a kismamán is, hogy a legszebb és legbájosabb menyasszonyként sétálhasson végig büszkén a sorok között.

Fontos szem előtt tartani, hogy a várandóság alatt nagyon sokat változik a női test aránya, felépítése. A tervezés alatt kiemelkedő figyelmet fordítok a ruhák több hónapon át való kényelmes hordhatóságára és állíthatóságára.

Speciális szolgáltatások

Extra rövid elkészítési határidő, ha sürgős segítségre van szükséged.

A külföldről rendelt ruha mégsem olyan, amilyennek elképzelted? Nem találtad meg idáig a tökéletes ruhát, de már nagyon szorít az idő? Nem a számodra megfelelő “varrónőt, tervezőt” választottad? Nem rég tudtad meg, hogy lesz egy alkalom, ahova nem tudsz mit felvenni?

Nem ess kétségbe, keress meg és biztosan megoldjuk a problémát. Ez természetesen ugyan olyan magas minőségben zajlik, mint a hosszabb határidővel vállalt ruhadaraboké.