A vonalú

Egy igazi klasszikus, és egyben az egyik legkényelmesebb viselet. Ha arra vágysz, hogy szép dekoltázsod és vékony derekad kihangsúlyozása mellett egy csodás nagy szoknyában pördülj a nyitó táncon, ez a tökéletes választás.

Akinek jól áll: Ez minden alkatra ideális szabás. Tökéletesen áll, ha alacsonynak, magasnak, vékonynak és teltnek is. Itt minden olyan testrész takarva van, amit nem szeretnénk kihangsúlyozni. Kiemeli a keskeny derekad, de a csípő és láb alakja rejtve marad.

Báli fazon

Ez a klasszikus fazon a legnépszerűbb, ha hagyomány követően romantikus, tradicionális esküvőre vágysz. Felsőrésze testhezálló, legtöbbször fűzős, a szoknyarész pedig többrétegű, nagy abroncsos. A báli fazonú ruha látványos, gazdagon díszíthető, így a hatalmas szoknyával igazi hercegnő külsőt kölcsönöz neked.

Akinek jól áll: Előnyös mindenki számára, akik csípőjüket, mellüket szeretnék elrejteni, magas menyasszonyoknak, mivel a bő szoknyában alacsonyabbnak tűnnek.

Empire

A ruha felső része szűkre szabott, mell alatt, pedig lágyan omlik a földig. Nem szükséges tökéletes alkat hozzá, hiszen a derékon és popsin lévő plusz kiló rejtve marad bizonyos határokig.

Akinek jól áll: Kismamáknak tökéletes választás. Ezt a típusú ruhát a magas és alacsony hölgyek részére is ajánlom, mert a mell alatti szabásvonalnak köszönhetően tökéletesen elrejtik a lábak valódi hosszát. Ennek a ruhának a legnagyobb előnye, hogy a melleket kiemeli, nagyon szép dekoltázst kölcsönöz.

“Godet” mély derekú

Ez a típusú ruha csodás alakot kölcsönöz a menyasszonynak: a felső része egészen szűkre szabott, követi a test vonalait. A csípőtől kiszélesedő szoknyának köszönhetően jól elrejti a problémás részeket.

Akinek jól áll: Azoknak a hölgyeknek ajánlom, akiknek a felső testük vékony, de lábaik erősek. A felsőtest kapja a hangsúlyt, amit csipkével lehet tovább fokozni.

Sellő fazonú

Ez a szexi, nagyon nőies és elegáns fazon hangsúlyozza leginkább az alakot. Egészen a combközépig szűken szabott, majd erőteljesen, sokszor aszimmetrikusan bővül a szoknyarész.

Akinek jól áll: Kimondottan vékony, magas, homokóra alkatú hölgyeknek ajánlom.

Szűk szabású

A test vonalát követő és kiemelő fazon modern és merész menyasszonyoknak. Ha ezt a ruhatípust választod, bizonyára az a célod, hogy mindenkinek elálljon a lélegzete.

Akinek jól áll: Ezt a típusú ruhát csak olyan hölgyek részére ajánlom, akik tökéletes alakkal rendelkeznek, és jól érzik magukat ebben a stílusú ruhában. Ezek a ruhák legtöbbször nagyon finom, lágy esésű kelméből készülnek, ez alatt nem rejtegethető semmilyen plusz kiló. Kellő önbizalom hiányában nem ajánlom.