1. lépés – Ajánlatkérés és előzetes árajánlat

Írj nekem üzenetet az Ajánlatkérés linkre kattintva. Írd meg nekem kérlek, hogy mikorra tervezitek az esküvőt, illetve röviden azt is mutasd be, ha van elképzelésed az álomruháról. Ha van esetleg fotód is róla, azt is csatold (érdemes a Galériánkban vagy Pinteresten inspirálódni).

Minden információ hasznos lehet, esküvő helyszíne, stílusa (pl. kúria, erdő, tengerpart). Jelezd kérlek, ha külföldön élsz, mert akkor ehhez alkalmazkodunk a ruha elkészítésével.

A ruha fazonjának leírásához segítséget nyújt a Ruhaválasztás kisokos. Ha van kedved, nézd át, milyen kérdésekre kell majd választ adnod a ruhatervezés során.

A leírásod alapján elkészítek neked egy előzetes árajánlatot, amit akkor tudunk pontosítani, ha minden részletet megbeszéltünk a ruhával kapcsolatban.

2. lépés – Konzultáció

Egy személyes találkozón megismerkedem az elképzeléseiddel, betekintést nyerhetek a stílusodba, álmaidba. Együtt meghatározzuk, hogy milyen ruha passzol hozzád, segítek ideális ruhatípust választani, és természetesen minden kérdésedre válaszolok. A kollekcióm darabjait is felpróbálhatod, hogy segítsen dönteni a fazon kérdésekben.

Az első találkozás körülbelül 1 órát vesz igénybe, a méretvétellel és az anyagválasztással ér véget. Hatalmas a választék a szalonban, de természetesen máshonnan is kereshetünk anyagokat, csipkéket, ha nem találod meg az igazit.

3. lépés – Árajánlat

A megálmodott ruha elkészítésére elküldöm a részletes árajánlatot, és ha ezzel egyetértesz, az alapanyagok megvásárlása után elkezdhetjük a ruha kiszabását, összeállítását az első próbára.

4. lépés – Ruhapróbák

A ruhakészítés során többször találkozunk, egyeztetünk, így folyamatosan nyomon tudod követni, hogy valóban az elképzeléseid szerinti ruha alakul mind minőségi, mind esztétikai szempontból.

Az első próbán egy ruha alapot illesztünk a méretedre – itt még nem szabad megijedni, hogy a ruhakezdemény nem hasonlít a végleges darabra. Még csak egy ruhakezdeményről van szó, ami a méret beállítása után a további rétegeket vagy a díszítést kap.

A ruha összetettségétől függ a próbák száma, de általában 3-4 próbára van szükség, és apróbb módosításokat is ejthetünk. Még pontosíthatunk a méreten, a díszítő elemek elhelyezkedését bejelöljük.

5. lépés – A menyasszonyi ruha elkészült!

Tádááám!
Az utolsó ruhapróbán a végső simítások után egy csodás, részletekbe menően egyedi, pontosan rád illő menyasszonyi ruha köszön vissza a tükörből.

Nekem személyesen ez a kedvenc részem, amikor az elkészült ruhába belebújva meglátom a mosolyt és a csillogást a menyasszony szemeiben. Amikor látom a wow hatást, én is fellélegezhetek, mert tudom, hogy csodálatos lesz a menyasszonyom nagy napja.

A ruha elvitelekor ruhazsákot és vállfát biztosítok, hogy sértetlenül tudd elszállítani.

Egyedi tervezés lévén olyan esküvői ruhád lehet, amilyet megálmodtál és nem kell beérned egy többször viselt vagy egy sorozat gyártott modellel. Minden menyasszonyi és alkalmiruha méretre készül, teljesen rád szabva, így maximálisan fog igazodni az igényeidhez, stílusodhoz és testalkatodhoz.

Várlak nagy szeretettel, ha neked is különleges, egyedi elképzeléseid vannak az álomruháddal kapcsolatban. Keress bizalommal!