Mennyi ideig tart az álomruhám elkészítése?

Minden egyedi menyasszonyi ruha elkészítésének egyedi a munkaigénye is. Ez a próbák közbeiktatásával 4-6 hetet vesz igénybe, azonban a műhelyem terheltségétől függően ez akár a többszöröse is lehet. Mindezek figyelembevételével, amennyiben legalább 3-4 hónappal az esküvő előtt jelentkezel, akkor biztosan vállalni tudom a megámodott menyasszonyi ruhád elkészítését.

Hányszor kell menni próbára?

A próbák számát a kért ruha összetettsége határozza meg. Általában a menyaszonyaim háromszor szoktak eljönni próbálni, a negyedik alkalommal már a megvalósult, tökéletes esküvői ruhával távoznak. Azért szükséges ennyi próba, mert ekkor állítunk be minden egyes részletet, a pontos méretet, a derékvonalat, a szoknya bőségét, hogy hova keröljön a csipke és még számtalan apró dolgot, hogy tökéletesen álljon rajtad a megálmodott menyasszonyiruha.

Kell-e gondoskodni az előzetes anyagvásárlásról?

Nem szükséges, hiszen együtt fogjuk kiválasztani a megfelelő anyagot a megtervezett ruhához. A szalonban hatalmas választék áll rendelkezésre. Ritka esetben természetesen tervezhetünk a meglévő anyaghoz ruhát, ezt akkor ajánlom, ha egy régi ruhadarad anyagát szeretnéd felhasználni a saját menyasszonyi ruhádhoz. Például anyukád vagy nagymamád resküvői ruhájból szeretnél egy részletet a tiédben visszalátni. Amennyiben rám bízod az anyagvásárlást, úgy ennek a költségeit majd előre szükséges kifizetned.

Vásárolhatok-e kész kollekcióból?

Elsősorban egyedi megrendelés alapján, méretre készülnek a ruhák, de van lehetőség kész ruhákat is vásárolni, melyek megtalálhatóak az oldalon. A kollekció darabjai 36-os méretben készülnek, de akár egy méret változtatást is tudunk végrehajtani rajtuk. Fazon függvényében érdeklődj erről.

Lapozd végig az álomszép megvásárolható menyasszonyi ruhákat. Itt tudod megnézni

Mennyibe kerül a menyasszonyi ruha?

A ruha ára függ a választott anyag minőségétől, a felhasznált díszítéstől, csipkétől, egyéb kiegészítőktől, a fazontól. Az egyedi menyasszonyi ruhák árát előre pontosan kiszámolom neked, így nem érhet majd meglepetés.

Viszonyításként, a 2022-es kollekciós daraboknak az ára 300 000 Ft-tól 420 000 Ft-ig terjed. Egyedi megrendelés esetén 10-15%-os többlet költséggel kell számolnod. Minden esetben pontos árajánlatot adok a konzultációnk után.

Mire van szükség a ruhapróbán?

Fontos lesz a megfelelő melltartó, hogy pontosan be tudjam állítani később milyen típusú beépített melltartóra lesz szükséged. Esetleg alakformáló fehérnemű, és a legfontosabb az esküvői cipő a ruha hosszának véglegesítéséhez. Nem az első alkalommal kell magaddal hoznod, de jobb időben beszerezni a kiegészítőket, hogy a ruhát ennek megfelelően alakítsuk.

Elkísérhet-e anyukám, barátnőm a ruhapróbákra?

Természetesen hozhatsz kísérőt magaddal. Arra kérlek, hogy egyszerre csak egy fő jöjjön el veled, hogy még kényelmesen elférjünk a szalonban. Fényképeket és videót is tudunk készíteni a próbán, amit később bárkinek megmutathastz.